KÄLLAREN STRALSUND

Festvåning / festlokal Källaren Stralsund Anno 1502

På Skottgränd 9 i gamla stan ligger den anrika festvåningen "Källaren Stralsund Anno 1502" med anor från 1300-talet och med en dokumenterad historia som Stockholms äldsta värdshus. Källaren inhyser en anrik festvåning i medeltida valv komplett med bord, bänkar, bar och ljudanläggning, samt personal i en varm och trevlig miljö. Detta är en mycket prisvärd och uppskattad festlokal för allehanda fester och sittningar. (Se våra bilder).

Källaren Stralsund erbjuder festvåning, mat & dryck för slutna sällskap på upp till 80 gäster, med plats för 50 sittande, (65 pers.om man även tränger in sig i baren och på bordsändar). Man kan själv välja om man vill ta med sin egen mat eller låta oss ta hand om den biten. Eftersom det krävs serveringstillstånd för denna lokal kan man inte ta med sig egen dryck. Vi har i gengäld en bar med mycket humana priser, och prisvärda dryckespaket.

För information om vårt julbord på Källaren Stralsund, se www.julbord.biz.

Aktuella priser för lokalen m.m. hittar du på sidan Priser. Till denna festlokal kan vi även erbjuda en rad olika arrangemang. Se mer under Evenemang.

Lokalhyra från 4900:-

För bokningar och info når du oss på tel 070-952 51 62 (ej sms). Du kan även skicka mail direkt via sidan kontakt.