KÄLLAREN STRALSUND
EVENEMANG
Företags-pubar: Boka in din företagspub en eller flera kvällar i månaden hos oss. Vi reserverar lokalen för din personal så att ni kan ramla in efter jobbet och mingla över en öl. Vill ni ha underhållning, levande musik eller vill bjuda personalen på tilltugg i form av en barmacka eller annan mat ordnar vi det.

Öl-föreläsning: Låt våra ”Öl-arkeologer” ta dig med på en historisk resa i ölbryggningens hemligheter. De berättar om hur ölbryggningen har uppstått och hur man har framställt öl genom historien. I föreläsningen ingår även provsmakning av autentiskt bryggt öl från olika tidsepoker.

Medeltidsmiddag:
Smörj kråset som man gjorde förr med medeltida mat, dryck och underhållning. Allt var inte bara klappgröt på medeltiden. Vid fest slog man oftast på stort med allt som huset förmådde.

1700-tals middag: Varför vara sämre än Bellman, Lasse Lucidor och de andra grabbarna som var flitiga gäster på Stralsund, eller ”Holländska Dyhn” som lokalen hette på 1700-talet. Vi dukar upp som det begavs sig med vin, 1700-talsmat och trubadur.

Vernissage: Ställ ut din konst eller presentera dina produkter i en av Stockholms äldsta lokaler med genuin historisk prägel. Vi hjälper till med servering av kaffe och tilltugg. Vill ni ha t.ex. ha gycklare som minglar med gästerna, eller musik och dans på kvällen, kan vi även ordna det.

Medeltida underhållning: Gycklare, trollkarlar, fakirer, trubadurer, medeltida magdans, musiker, burdusa damer etc. Vi har ett brett kontaktnät av professionella underhållare inom allehanda genrer.
Låt oss veta vad du vill ha så ordnar vi det.
För bokningar och info når du oss på tel 070-952 51 62 (ej sms). Du kan även skicka mail direkt via sidan kontakt.