VIEILLE MONTAGNE
LJUD - MUSIK - BILD

Ljud, Musik & Bild

Disco - anläggning

Vill man inte bära med sitt eget ljud finns en komplett disco-anläggning anpassad för Vieille Montagne. Anläggningen är inställd för lokalen och är komplett med mixerbord (Numark), dubbel CD-spelare (Denon), förstärkare och 18" basar och topphögtalare. Vid hyra så ställs disco-anläggningen upp på plats och soundcheckas så att det är klart att börja spela när man kommer. Aktuella prisuppgifter finner du på sidan "priser".

DJ

För en lyckad fest är musiken som bekant en väldigt viktig del. Vi förmedlar därför proffessionella och välrenommerade DJs som spelar alla musikstilar. Detta är DJs som är lyhörda för kundens önskemål och som vet att nöjda gäster är dansande gäster. Aktuella prisuppgifter finner du på sidan "priser".

Projektor

För visning av bild och video har vi en projektor på med duk på plats att hyra. Aktuella prisuppgifter finner du på sidan "priser".

Band

För band har vi även extra utrustning på plats att hyra om man inte vill, eller kan ta med sig alla saker själv.
Aktuella prisuppgifter finner du på sidan "priser".
Mixerbord:
Beringer XENYX 2442FX 24 kanals mixer för band med 48V phantom power, 4 subgrupper, 24-bit FX processor, balanserade XLR-huvudutgångar. 19 tum bred.
Monitorer / Aktiva högtalare:
Behringer Eurolive B215A, aktiva 400W 15 tums, 2-vägs högtalare med inbyggd, equliser.
Mikrofoner med stativ:
Mikrofon Sennheizer 835-S.
Mixerbord:
Behringer Xenyx 1202, mindre 12 kanals mixer för mikrofoner och mindre arrangemang, med 48V phantom power, balanserade XLR-huvudutgångar.

Flyttbart Ljudpaket
Dj-mixer med dubbel CD-spelare, 2 aktiva högtalare med stativ och kablar. (Detta paket passar inte för Vieille Montagne).

För bokningar och info når du oss på tel 070-952 51 62 (ej sms). Du kan även skicka mail direkt via sidan kontakt.