OM FESTINFO.NU

Hos oss hittar du alltid en festlokal eller festvåning som passar dig

På www.festinfo.nu hyr vi ut festlokaler och festvåningar till privatpersoner, företag, events och cateringfirmor m.fl. Hos oss hittar du alltid festlokalen för en lyckad fest.   

Här kan lätt hitta en festlokal eller festvåning som ger stor bredd i sina möjligheter att arrangera olika typer av fester. En fest som är för stor eller för liten för en festlokal passar ofta i en annan festlokal. När du vet hur många gäster och vilket upplägg och krav som ni har på lämplig festlokal, kan du enkelt komma till oss och hitta rätt lokal för din fest. På så sätt sparar du mycket tid i letandet efter festlokal att hyra. I stället för att själv leta runt på olika sidor efter en festvåning och andra festlokaler, gör du allt på ett ställe. Du kan även få förslag av oss på bara festlokal som den är, festvåning med catering eller festlokal som du kan ta med allt själv till. Kanske vill du ta med egen medhavd dryck eller mat till den festlokal som du tänker hyra. Du kan kontakta oss via sidan kontakt och ställa frågor gällande en specifik festlokal genom att skriva direkt på sidan och skicka din förfrågan om festlokal direkt till oss.

Hos oss kan du på så sätt enkelt hyra en festvåning i Stockholm med catering eller bara en festlokal som den är. Vi hjälper dig att hitta den festvåning eller festlokal som passar bäst till just ditt arrangemang. Bra festvåningar och festlokaler är svåra att hitta. Istället för att själv söka lämplig festlokal vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt festlokal genom att hjälpa till med vår breda kunskap om olika festlokaler i Stockholm. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig, vilket förenklar sökandet efter festvåning i Stockholm betydligt eftersom Stockholm har en mängd olika festlokaler och festvåningar att välja mellan. Kontakta oss med information om hur du har tänkt ditt arrangemang, så kan vi lämna förslag på den festvåning eller festlokal som stämmer bäst överens med dina önskemål på festlokal för din fest. Du förbinder dig inte till något genom att kontakta oss be oss att föreslå festlokal för ditt arrangemang. Genom att fylla i uppgifterna på vår kontaktsida med olika önskemål om vad du har för krav på en lämplig festvåning. Du kan hyra festvåning eller festlokal till vårfest, julfest, bröllop m.m. antingen med allt färdigt, med egen catering, eller bara en festvåning som den är. Om du vill kan vi även ta fram ett kuvärtpris på festvåning plus mat, serveringspersonal och dryck på plats i aktuell lokal. Priset kommer att variera beroende på meny, gruppstorlek, hyran för aktuell festlokal och beroende på valet av meny som hör till respektive festvåning. Bland våra festlokaler och festvåningar finns Fartyget Vieille Montagne festlokal och Källaren Stralsund festvåning plus andra festlokaler / festvåningar centralt, på kungsholmen, i Gamla stan mm som vi kan förmedla kontakt med.

Fartyget Vieille Montagne Festlokal

En charmig festlokal att hyra med ett unikt sjönära läge i Stockholm hittar du i Fartyget Vieille Montagne. Detta är en mycket uppskattad festlokal för fester, middagar och olika företagsarrangemang. Upp till 100 personer kan sitta i festlokal Vieille Montagne och det finns även en scen för band i festlokalen. Med sin scen och 4,5 m i takhöjd passar denna festlokal även utmärkt till mindre konserter och uppträdanden. Vieille Montagne är en festlokal som även passar utmärkt till vårfest, julfest, konferens, bröllop, borgerlig vigsel etc. Denna annorlunda och mycket charmiga festlokal har även utrymme för dansgolv och bar i en och samma festlokal. Utsikten över Stockholm och riddarfjärden från denna festlokal är storslagen. Det är en mycket trevlig festlokal med plats för aktiviteter på det öppna däcket. En annorlunda och spännande festlokal i sjönära miljö som är tillgängliga för allehanda fester till kl 03.00 vardagskvällar som helger. Detta är en festlokal med möjlighet att ta med egen mat och dryck för slutna sällskap. Till den här festlokalen kan man även anlända med båt eftersom den är belägen direkt vid Södermälarstrand på Riddarfjärden med utsikt mot Stockholm Stadshus. Vi kan även förmedla och lämna förslag på olika charterbåtar att hyra som har möjlighet att lägga till direkt vid Vieille Montagne festlokal. Denna festlokal ger med sin scen och sin öppna design möjligheter för en mängd olika fester och arrangemang. Allt från filmvisning, konsert, konferens till olika typer av temafester brukar förekomma i denna sjönära festlokal. Varför inte ha er vårfest vid Mälaren strandkant i vår festlokal på Riddarfjärden, eller vårfest i någon annan festvåning. Unik möjlighet till vårfest och vårens ”kick off” finns på festlokal Vieille Montagne med grill och fördrink på däck innan maten står färdig med utsikt över Riddarfjärden. Boka konferens innan vårfesten i samma festlokal eller i samband med vårfest i våra andra festlokal. Festlokaler där det slutna sällskapet tar med egen dryck till vårfest som er egen personal serverar i Vieille Montagnes festlokal. Festlokal som passar utmärkt att hyra även till sommarfest? Vi har festvåning och festlokal i Stockholm. Festlokaler där upptill 100 personer kan sitta med utsikt över Riddarfjärden i Stockholm.

Vi kan ordna vårfest som events för grupper med båt tema i denna festlokal. Musikanläggning finns i angiven festlokal vilken är tillgänglig vid fest för dans i festlokal Vieille Montagne vid hyra av denna festvåning till er vårfest. Denna festvåning ligger vackert vid Söder Mälarstrand med sjöutsikt.

Källaren Stralsund Anno 1502 festvåning

I gamla stan är Källaren Stralsund Anno 1502 med anor som festlokal från 1300-talet, belägen på skottgränd 9. Detta är en mycket charmig och uppskattad festvåning i genuin miljö för allehanda fester, middagar och sammankomster sedan flera hundra år tillbaka. I denna festvåning har både Bellman och Rolling Stones varit gäster. Festvåningen tar upp till 80 pers med plats för upp till 65 sittande i hela lokalen.

Festvåning för upp till 80 pers finns att hyra eller boka i gamla Stan i Stockholm. Denna festvåning är en av de äldsta i Stockholm. I våra olika festlokaler och festvåningar erbjuder vi temafester där ni kan välja tema att genomföra i våra festvåningar och festlokaler. Vi kan rekommendera orientaliskt tema i vår festvåning Källaren Stralsund festvåning. Med sina vitkalkade valv och historiska inredning är den en mycket lämplig festvåning för olika teman. I vår festvåning i gamla stan finns möjligheter för buffé och mingelupplägg, om exempelvis vinterfest och julfest. Festvåning i Stockholm passar utmärkt för vårfest liksom övriga festlokaler. Vår festvåning är centralt belägen i Stockholm, Södermalm, gamla stan med möjlighet att ta med egen mat till festvåningen. Våra festlokaler ser vi till blir rätt tempererade, såväl vid vårfest som vid andra arrangemang i som sker våra festlokaler och festvåningar.

En av våra festvåningar i Stockholm rymmer upp till 80 gäster vid abonnering ordnas med dansgolv i samma festlokal. Festvåningar för olika typer av fest där en festvåning anordnar julfest.

Orientalisk afton på Festvåning Källaren Stralsund vid hyra av annan festvåning, ring 08-20 38 30 för bokning av festlokaler eller festvåningar i Stockholm city, Södermalm, Gamla Stan vilka är centralt belägna festvåningar. Vår affärsidé för festvåningar och festlokaler är att kunder tar med sina egna drycker eller mat till festen i bokad festlokal. Festvåning i Stockholm med tillgång bar i festvåningen så länge slutet sällskap hyr denna festvåning. Vi erbjuder bokning och anbud på festlokal / festvåning i Stockholm city att hyra till ditt festarrangemang. Vårfest, Julfest, julbord, bröllop, studentfest, företagsarrangemang eller slutna sällskap är inga problem vi har lämplig festlokal / festvåning för din fest med eller utan mat och dryck, catering mm. Ett flertal festlokaler och festvåningar finns att hyra till er vårfest sommarfest, höstfest eller vinterfest. En bra festlokal, festvåning eller festvåningar, festlokaler bör vara belägna i Stockholm city, vilket våra festlokaler är. Hos oss har du alltid nära till och hjälp med allt som är centralt, festvåningar, festlokaler, slutna, sällskap, bröllop, studentfest, företagsarrangemang, privat, arrangemang, mat, dryck, julfest studentfest, möhippor, svensexor och allting annat som hör en lyckad fest till.

För bokningar och info når du oss på tel 070-952 51 62 (ej sms). Du kan även skicka mail direkt via sidan kontakt.